Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Radiátor méretezés - Mekk Elek

2009.11.05. 23:41 Isaac Mendez

A radiátor teljesítményének számítása nem egyszerű feladat, de egy amolyan Mekk Mesterhez méltó módon Ön is előzetesen tud mégis csak kalkuláni.

Összetettségét bizonyítja, hogy nem mindegy, hogy milyen fekvésű az épület, egyáltalán családi ház, vagy panel lakás a hatodikon. Fontos hogy miből készült, mennyire van szigetelve, mekkora üveg felületek találhatóak, a nyílászárók szigetelsége stb. stb. Ezért mindenképpen javaslom, hogy forduljon szakemberhez és ne ezen spóroljon, mert ezzel hosszútávon nem takarít meg pénzt csak veszít. A gépészmérnök minden tekintetben sok segítség, hiszen tisztában van a törvényi előírásokkal, és az engedélykötelezettségekkel, arról már nem is beszélve, hogy neki ez a hivatása!!!

Szólj hozzá!

Címkék: fűtési szezon radiátorok radiátor méretezés fűtés rendszer gépész tervező radiátorméretezés gépészmérnök fűtés szerelő radiátor teljesítménye

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr191503868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása