Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Radiátorok gyűjteménye

2009.11.05. 16:52 Isaac Mendez


Ezek a válogatott darabok, amik 2009 őszétől a "Radiátor kollekció" elnevezésű újdonságok között sorakoztatnak fel, olykor meghökkentő lehetőségek tárházát nyitják meg előttünk. A "gemkapocs" radiátortól, a kígyón át mindenféle igazi design nyalánkság kapható így végre itthon is. A lakberendezés természetéből fakadóan mindenütt kicsit más és más. Ugyanakkor egy frappáns megoldás minden lakberendező számára igazi kincs! Minden esetre nem kell azon sokat töprengenünk, mi mutatna jobban a nappalinkban, egy ódon fehér lapradiátor, vagy egy az enteriőr egészéhez tökéletesen illeszkedő színes radiátor.

 

A képen Zehnder Stratos látható RAL színben.

Szólj hozzá!

Címkék: luxus radiátor design radiátor

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr381502874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása