Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Radiátor méretezés - Design radiátorok

2009.11.16. 21:32 Isaac Mendez

Többször hallottam már egy a Király utcában található design radiátorok forgalmazását szorgalmazó cégről. Nap mint nap elsétálok az üzlet mellett, így ma végre megnéztem a bővebb online kínálatukat. Nem csak design radiátorok szerezhetőek be tőlük, azonban az Antrax cég egyedülálló design radiátor modelljei nem engedik el az embert szó nélkül. Íme a két kedvencem:

 

 Oreste & Emma 

Sajnos erről a modellről a radiátor méretezés tekintetében sincs infóm. A fotóból megitélve, nyílván kieészítő fűtés - ezt úgy értem, hogy a nappalit önmagában nem képes a radiátor teljesítménye megfelően kifűteni. Ezt egy klubban, WC mellett tudnám elképzelni, pop art dekorációként. Magán szférában egy dinamikus loft lakás -szintén a már említett mellékhelyiség megjelölésének eszközeként jeleníteném meg. Mindenképpen fiatalos, és az ötletes dolgok támogatását élvező egyéniségek design radiátor megoldása.

Mister

Csúnyán: egy felakasztott szobainas- ez az ami először eszembe jut róla. Egyébként egy robot is lehet akár:D. Minden esetre akár törölközőszárító radiátor, a fürdőben, akár előszobafal, eltér a hagyományostól. Egy méretben kapható 34 cm széles és 156 magas, viszont az egyik esetben az alsó gyűrű csöveinek darab száma több, így az 900 Watt, a másik pediglen 700 Watt. Bekötés tekintetében a kötéstávolság paramétereit nem találtam meg. Színes radiátor is rendelhető, és egy design szelep is megilleti, szóval érdemes rá áldozni! Természetesen mindkét modell, nem a hipermarket kategória ár tekintetében.

Szólj hozzá!

Címkék: radiátor radiátorok színes radiátor radiátor méretezés radiátorméretezés design radiátor törölközőszárító radiátor kötéstávolság radiátor teljesítménye antrax radiátor ár design radiátorok

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr601530428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása