Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Screen térelválasztó radiátor - "A legszebbnek!"

2009.11.05. 17:04 Isaac Mendez

Egy igazán vérpezsdítő darab nyerte el a  "legszebb radiátor 2008" címet. Új oldaláról mutatkozik be ezzel a fűtőtesttel a radiátor alkalmazhatósága. Nem pusztán technológiai kialakítása miatt, de esztétikumával mindent elsöprő megjelenést kölcsönöz a felhasznált enteriőrben. Elektromos kialakításának köszönhetően a már meglévő fűtésrendszertől függetlenül elhelyezhetjük. Tehát radiátor méretezés szempontjából tekintve a teljesítmény mutatóit, kiegészítő elektromos radiátor, mely támogatja a fűtésrendszer többi radiátorát. Térelválasztó funkciója,  egyedi megoldást képvisel társaival szemben -  design radiátor, mely térformáló attrakció. A Screen, a luxus kategória legexkluzívabb képviselője olasz modell a Scirocco-tól.

A képen a Screen Rosa kivitel látható.

Szólj hozzá!

Címkék: radiátor scirocco elektromos radiátor fűtés rendszer design radiátor

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr531502905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása