Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Radiátor méretezés - Radiátorok luxus kivitelben

2009.08.22. 16:47 Isaac Mendez

A bemutatóban az olasz Scirocco gyár igazán remekbe szabott fűtő testjeit láthatjuk. A fűtőtestek egytől egyig exkluzív, és egyedi design darabok. Árukat figyelembe véve, nem köszönnek vissza minden falról. A Scirocco radiátorok a figyelemre méltó, vidám és merész olasz design kiválóságai. Ha egy sikkes lapradiátor hiányzik, akár egy minimál design darab, akkor talál rá megoldást. Minden Scirocco radiátor kapható hagyományos vizes fűtés rendszerhez illeszthető kivitelben, ami központi fűtéses rendszerhez is hozzá rendelhető. Nagy többségük elektromos kivitelben is elérhető. Az úgy nevezett vegyes üzemeltetésű, alternatív kivitel, mely szükség szerint elektromos radiátor kivitelben üzemel a nyári hónapokban, illetőleg a fűtési szezon alatt a központi rendszerről. A vegyes üzemű kialakítás központi fűtés, vagy más néven távfűtés esetében némileg komplikált, mivel bizonyos helyeken leeresztik a nyári hónapokban a rendszert. Előzetesen egyeztetés szükséges, a fűtés szerelő tanácsaival tud alternatívát kínálni a lehetséges kivitelezési megoldásokról!

Szólj hozzá!

Címkék: radiátor radiátorok lapradiátor radiátor méretezés radiátorméretezés ingyen energia fűtés szerelő

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr201331007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása