Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Radiátor méretezés - 1973

2009.11.06. 00:10 Isaac Mendez

Bizonyos radiátorok úgy, mint a Zehnder Bank Radiator is, igazi örökzöld elemei a lakberendezésnek. Nem régiben valaki megkérdezte, hogy a pad radiátorokat csak fürdőszobákban lehet e alkalmazni. A válaszom határozottan nem. A fenti képek is ezt illusztrálják. A minap bukkantam rá erre a nagyon régi enteriőrt bemutató képre 1973-ból. Nos, most 2009 van, és ez a model még mindig a radiátor piacon fellelhető, kapható.A pad felület nem alap tartozéka a radiátornak. Elhelyezéstől függően előzetesen gondoljuk végig hova kívánjuk elhelyezni. Milyen külső hatásokkal szemben kell ellenállónak lennie a pad alapanyagának? Tehát a megfelelő alapanyag választás, vagy felületkezelés segítségével időtálló design elemmel gazdagítjuk az életterünket - a lakberendező kiválló ötletekkel lehet a segítsésére. Praktikus megoldást jelenthet gyerekszoba, előszoba, előtér, közlekedő, fürdőszoba, váróterem stb. több funkciós design radiátoraként. Előnyei között említendő, hogy méretek tekintetében jól variálható. Árát tekintve: felső kategóriás.

 

Szólj hozzá!

Címkék: luxus radiátor radiátor méretezés design radiátor zehnder pad radiátor gyerek szoba radiátor

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr31503902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása