Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Lapradiátor - Dress, ami öltöztet!

2009.11.05. 23:35 Isaac Mendez

Dress olasz Scirocco radiátor korábbi kialakítása sem volt semmi, de ezzel a polírozott rozsdamentes acél felülettel a high-tech rajongói szívébe örökre belopja magát - s remélem otthonukba is! Eredeti koncepciója szerint, az alapvetően acél szerkezetre került, egy üveglap rögzítésre, és csak vertikális kivitelben lehetett megrendelni. Most 5 szín közül,  és a már említett tükörhatású rozsdamentes felület közül választható az elhelyezni kívánt enteriőr egészéhez leginkább idomuló; illetőleg a horizontális kivitel is opció is újdonság a gyártó kínálatában. Ha klímánkkal összhangba szeretnénk hozni akkor az LG Art Cool Mirror a tökéletes választás. A fotón a fekete üveglap mellett a polírozott rozsdamentes acél felületű modell látható.

Tekintve a megújuló energia kínálta lehetőségeket, három kialakítás közül is választhatunk. A radiátor méretezés folyamatában, megfelelő kiállásokkal a hagyományos fűtés rendszer egészéhez csatlakoztatható. Ez esetben esetlegesen alternatív, vagy más néven vegyes üzemű kialakítás is előkészíthető, mivel fűtőbetéttel kiegészítve a fűtési szezon alatt a rendszerrel működtetve szolgálja kényelmünket, fűtési szezonon kívül a fűtő patron segítségével árasztja a meleget. Ha a radiátor méretezés során, nem került kialakításra csatlakozási lehetőség a fűtés rendszerhez, az elektromos radiátor kivitel a megoldás.

Szólj hozzá!

Címkék: fűtési szezon scirocco megújuló energia elektromos radiátor lapradiátor radiátor méretezés fűtés rendszer design radiátor fűtő betét fűtő patron vegyes üzemű

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr21503857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása