Radiátor méretezés

A fűtés korszerűsítés napjainkban többször hallatott felújítási szükséglet. Az energia költségek csökkentése, a fűtés rendszer megfelelő kialakításával elérhető. A radiátor méretezés mint sarkalatos pont nem mindenki számára értelmezhető. Nos, a design, és a funkció optimalizálására kívánom felhívni a figyelmet, mely nem lehetetlen!

Színes radiátor

Fürdőszobai radiátor - "A színes kígyó"

2009.11.05. 23:17 Isaac Mendez

A Snake fürdőszobai radiátor tavaly ősszel debütált Magyarországon. Felületképzés tekintetében a krómozott acél vagy a rozsdamentes acél kivitel közül lehetett rendelni ez idáig. Mindkét felület tekintélyt parancsolóvá tette, és ettől mondhatni férfias darabnak ítéltem meg. Egy másik lakberendező fejében is felötlött hasonló gondolat, és egy legénylakás fürdőjébe képzelte el, amivel úgymond mélyen meghatott.

Viszont most már színesben is kapható, így pedig formájával már kimondottan vidám, mozgalmas vonalvezetést látok benne. Nemes egyszerűsége az első perctől kezdve lenyűgöz. Kimondottan rajongok az ilyen ötletekért. A Snake alkotói által képviselt formatervezett radiátorok a pezsgő design képviselői. A radiátor méretezéskor a kiállások tekintetében a hagyományos modellekhez képest precíz kiállásokra van szükség. A radiátor teljesítménye alacsonynak mondható, kiegészítő törölközőszárító radiátor, padlófűtés mellé ajánlott. Méretéből fakadóan kisebb texlít törölközők, kéztörlők szárítására ideális és lenyűgöző megoldás. 

Szólj hozzá!

Címkék: scirocco radiátorok fürdőszobai radiátor radiátor méretezés radiátorméretezés design radiátor törölközőszárító radiátor radiátor teljesítménye padló fűtés kiegészítő fűtés

A bejegyzés trackback címe:

https://radiatormeretezes.blog.hu/api/trackback/id/tr291503827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása